Пътят от една идея до създаването на ново иновативно лекарство е дълъг. Разберете повече за него и за ролята на екипа на Рош България

banner_rochebg6

 

Кои сме ние и как работим

 

В Рош България имаме специализиран отдел, който се занимава с дейности, свързани с генерирането на научни данни – планиране,  организиране и провеждане на локални клинични изпитвания, както и оказване на логистична подкрепа на колегите от дивизията за клинични проучвания на Рош.

Рош по света разполага с повече от 18000 служители, които се занимават с откриването и разработката на иновации в медицината.

Повече за тях можете да научите от следващото видео.

 

Запознайте се с учените на Рош

 

 

Надникнете в една от научните ни лаборатории тук.

 

Портфолио

Нашите разработки, върху които работим можете да намерите в специализираната секция на глобалния ни уебсайт.

 

Структура

През последните години Рош непрекъснато подобрява организацията и взаимодействието между Фармацевтичната и Диагностичната си дивизия. Въпреки, че те имат различни процеси по откриване и разработване на нови продукти, двете дивизии си споделят проучвания, технологии и открития.

Това представлява уникално предимство на Рош пред другите иновативни фармацевтични компании. Най-важното – това сътрудничество е основата на успешното въвеждане нашата стратегия за персонализирано здравеопазване.

Реф.номер COM/2016/007-01