Знаете ли каква част от заболяванията не могат да бъдат адекватно лекувани или напълно излекувани?

2/3

Две трети от всички познати заболявания все още не могат да бъдат лекувани адекватно или да бъдат излекувани. Тази незадоволена медицинска потребност представлява огромно предизвикателство.

По-качествена диагностика и лечение могат да направят огромна разлика в живота на милиони пациенти и техните семейства.

Наш основен приоритет са нуждите на пациентите и намирането на решения в здравеопазването, които да са полезни за всички страни. Ние бяхме първата компания, която въведе понятието персонализирана или индивидуализирана медицина – всеки пациент да се лекува с подходящо точно за него лекарство, в подходящия момент. 

Бъдещето за пациентите с онкологични заболявания:

Затова и някои от нашите най-изписвани лекарства се прилагат само на пациенти на които се знае, че ще подействат. Това се прави след специфично изследване, например ХЕР2-тест при рак на гърдата. Още повече, в здравните системи няма пари за всички новости и все повече ще се налага да се плаща за лекарства, които действат, а не на базата на най-ниска единична цена.


Това извежда друг наш основен приоритет – да търсим и предлагаме на болниците и здравната каса начини да договаряме конкретни условия, които инвестират умно парите на тези институции. Тоест всеки лев води до пациент, който е или излекуван, или е доведен до ремисия на болестта, или живее по-добре със заболяването си. 

Как персонализираната грижа може да промени живота Ви: