Работим заедно, за да има прогрес в здравеопазването

Работата на Рош България съвместно с медицинските специалисти и здравни организации е помагала, за да могат много важни нови лечения да бъдат от полза за пациентите. Днес ние оставаме посветени на съвместната ни работа с всички партньори в сферата на здравеопазването, защото искаме да продължаваме да предоставяме нови, различни лекарства и диагностични продукти в областите от медицината, където нуждите на пациентите са големи.

Рош е иновативна биотехнологична компания. Ние сме посветени на проучването, разработването и произвеждането на нови лекарства и диагностични тестове, които имат за цел да помагат на пациентите да живеят по-добре. За изпълнение на тези ангажименти, Рош си сътрудничи тясно с медицински специалисти и здравни организации, които имат опита, знанията и идеите, които да надграждат тези на нашите колеги.

Това сътрудничество е жизненоважно по няколко причини:

  • Помага ни да задълбочаваме познанията си и да разгадаваме различните заболявания и областите от медицината, където нуждите на пациентите са големи.

  • Подкрепя оценката на потенциалните нови лечения, насочването към специфичен елемент от протичането на дадено заболяване и разработването на изследователски програми, които да адресират нуждата на пациентите и медицинските специалисти.

  • Помага ни да виждаме къде нашите продукти биха били полезни в процеса на лечение и да откриваме информацията, от която клиницистите имат нужда, за да определят подходящата опция за всеки пациент.

  • Помага на лекарите да поддържат своите умения и знания чрез предоставяне на обучение.

Ние сме убедени, че постигаме повече, когато си сътрудничим и сме горди, че през годините на нашата работа с медицинските специалисти и здравни организации сме предоставили изключително важни нововъведения за пациентите и обществото.

Реф.номер COM/2016/004-01

Свалете файл

Как Рош изпълнява изискванията на Кодекса за оповестяване на EFPIA?

Предоставената информация на този сайт има за цел единствено да информира и не трябва да се възприема като заместител на медицинска консултация от лекар или друг квалифициран здравен специалист. За диагностика или лечение на здравословни проблеми, потребителите следва винаги да търсят професионална медицинска помощ. Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.

За контактиРош по светаlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeНие от РошФармацевтични решенияКариериМедияИсторииПолитика за поверителностУсловия за ползванеПолитика за бисквитки