Иновация

Водени от нашата страст към това, което правим, нашата автономия в това как намираме решения и силата на нашата структура за научноизследователска дейност, ние можем да поемем най-сложните предизвикателства в здравеопазването.

Иновация в Рош

Нашите тесни стратегически партньорства в цялата мрежа в комбинация с разнообразни автономни двигатели за иновации ни дават богато разнообразие от опит и научно мислене, докато се стремим да открием и разработим решения на най-големите въпроси в здравеопазването днес.

Още истории

Вижте всички истории

Научете повече

Кариери

Предоставената информация на този сайт има за цел единствено да информира и не трябва да се възприема като заместител на медицинска консултация от лекар или друг квалифициран здравен специалист. За диагностика или лечение на здравословни проблеми, потребителите следва винаги да търсят професионална медицинска помощ. Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.

За контактиРош по светаlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeНие от РошФармацевтични решенияКариериМедияИсторииПолитика за поверителностУсловия за ползванеПолитика за бисквитки