Ние от Рош

Нашите бизнес приоритети

В Рош вярваме във важността да имаме ясен набор от приоритети, които да ни водят в постоянно променяща се среда. Нашата цел е да постигнем дългосрочен устойчив растеж и да предоставяме стойност на всички заинтересовани страни и партньори.

Фокус върху пациентите

Ние се фокусираме върху разработването на иновативни лекарства и диагностични тестове, които помагат на пациентите да живеят по-дълго и по-добре. Две трети от всички заболявания или все още не се лекуват адекватно, или изобщо не се лекуват. Тази медицинска нужда е огромна и по-добрите диагностика и лекарства могат да окажат огромно влияние върху живота на милиони пациенти и техните семейства.

Високи постижения в науката

Стремим се да отговорим на неудовлетворените медицински потребности с високи научни постижения. Революционните развития в науката и технологиите все повече ни позволяват да разбираме точно какво не функционира правилно в тялото и да разработваме лекарства за противодействие на проблема. Ние се съсредоточаваме върху онкологията, имунологията, офталмологията, инфекциозните болести и неврологията, но оставаме гъвкави и следваме новите научни открития за други области.

Ние съчетаваме силните си страни във фармацията и диагностиката, за да  осигурим точното лечение на точния пациент в точното време. Когато е възможно да се идентифицират генетични различия, ефикасността и безопасността на лекарствата могат да бъдат значително подобрени. За тази цел имаме съпътстваща диагностична стратегия за всяка молекула, която разработваме.

Стремим се да предоставяме нашите лекарства и диагностични тестове на възможно най-голям брой нуждаещи се. Всяка здравна система се характеризира с различни предизвикателства и ние персонализираме решенията за конкретните пазари. Работим с много различни партньори, за да намаляваме пречките пред достъпа до здравеопазване и да установяваме иновативни, устойчиви начини за предоставяне на ефективно и достъпно здравеопазване на пациентите.

Ангажирани сме постоянно да укрепваме и да поддържаме едно отлично работно място, където всеки човек се чувства ценен и уважаван и може да израсне до пълния си потенциал. Нашият бизнес се гради от хората ни. Те откриват, разработват и произвеждат продуктите ни и гарантират, че те ще достигат до пациентите, които се нуждаят от тях. Вярваме, че ключът към успеха ни се крие в способността ни да привличаме, задържаме и мотивираме различни висококвалифицирани специалисти във всички области на бизнеса.

Ние управляваме бизнеса си по начин, който е етичен и има за цел да създава стойност в дългосрочен план за всички заинтересовани страни. Искаме да създаваме стойност чрез разработването на медицински решения и се стремим колкото е възможно повече хора да получат полза от тях. Вярваме, че успехът ни се корени в способността ни да разработваме стратегии, от които както индустрията, така и обществото ще имат полза по устойчив начин.

Ние, екипът от лекари, фармацевти и специалисти от Рош България, сме ангажирани да информираме българските медицински специалисти и пациенти за научните постижения и продуктите на F.Hoffmann-La Roche Ltd.

Рош България ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, изцяло с чуждестранно участие, вписано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК: 131279951. Седалището и адреса на управление на Дружеството е в гр. София, п.к. 1618, район Витоша, кв. Манастирски ливади – запад, ул. „Бяло поле” № 16.

Основен предмет на дейност на Дружеството е маркетинг, търговия и разпространение на висококачествени фармацевтични и диагностични продукти. В предмета на дейност на Дружеството влизат също така: производство, лицензиране, проучване и разработване на висококачествени фармацевтични и диагностични продукти, провеждане на клинични изследвания, както и организиране на научни конференции, семинари и симпозиуми.

M-BG-00000353

Материалът е одобрен до 03.2022 г.

РОШ България ЕООД София 1618, ул. „Бяло поле“ №16, тел.: (02) 818 44 44, факс: (02) 859 11 99 Гореща линия: 0700 10 280 (денонощно за територията на цялата страна, на цената на един градски разговор).

Още истории

Вижте всички истории

Научете повече

Предоставената информация на този сайт има за цел единствено да информира и не трябва да се възприема като заместител на медицинска консултация от лекар или друг квалифициран здравен специалист. За диагностика или лечение на здравословни проблеми, потребителите следва винаги да търсят професионална медицинска помощ. Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.

За контактиРош по светаlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeНие от РошФармацевтични решенияКариериМедияИсторииПолитика за поверителностУсловия за ползванеПолитика за бисквитки