Устойчивост в Рош

Устойчивите решения са основополагащи в нашата бизнес стратегия и начина, по който допринасяме за устойчиво бъдеще.

Нашата цел е сега да направим това, от което пациентите се нуждаят в бъдеще. Начинът, по който идентифицираме и посрещаме тези нужди чрез нашата работа, трябва да бъде устойчив, за да предоставим трансформиращи решения на пациентите и здравните системи, като същевременно защитаваме бъдещето на нашите общности и планета. Ето защо устойчивостта е вградена в цялостната ни бизнес стратегия.

Нашият принос към обществото

Най-големият ни принос към обществото са устойчиви иновации. Анализирайки информация от данни и разработвайки нови лекарства и инструменти за диагностика, ние гарантираме, че правилното лечение достига до правилния пациент в точното време за точната стойност.

Нашият ангажимент към околната среда

Минимизирането на въздействието върху нашата планета и настояването за екологично устойчиви решения е и винаги е било приоритет за нашата компания, нашата работна сила и нашите основатели.

Дългосрочна икономическа устойчивост

Постигането на устойчив растеж и иновации и осигуряването на качествен и сигурен начин на живот за всички наши служители са от съществено значение, когато се стремим към дългосрочна положителна икономическа промяна.

Отчетността и правилното управление са от съществено значение за поддържане на доверието и изпълнение на нашата цел. Ние измерваме ефективността си в областта на устойчивостта спрямо нашите обвързани със срокове цели, като докладваме публично, за да насърчим прозрачността и да подобрим нашия бизнес навсякъде, където работим.

Ние се ангажираме да предоставяме на нашите партньори и всички заинтересовани страни пълно и прозрачно отчитане на нашите социални, икономически и екологични резултати.

Нашата управленска структура ни позволява да напреднем в нашата програма за устойчивост, като гарантираме съответствие с нашата бизнес стратегия, като същевременно се ангажираме с нашите партньори.

Реф. номер: M-BG-00001411

Материалът е одобрен до 04.2025 год.

Устойчивост в Roche

Научете повече за нашия глобален подход към устойчивостта тук:

Разгледайте още

Предоставената информация на този сайт има за цел единствено да информира и не трябва да се възприема като заместител на медицинска консултация от лекар или друг квалифициран здравен специалист. За диагностика или лечение на здравословни проблеми, потребителите следва винаги да търсят професионална медицинска помощ. Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.

За контактиРош по светаlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeНие от РошФармацевтични решенияКариериМедияИсторииПолитика за поверителностУсловия за ползванеПолитика за бисквитки