Подобряване на достъпа до здравеопазването

Нашата стратегия за разширяване на достъпа до здравеопазване гарантира, че иновативните ни решения, които могат да подобряват живота на хората, достигат до до тях независимо къде се намират.

Споделена отговорност

Иновациите, които променят живота, са значими единствено когато достигнат до тези, които имат нужда от тях. Ние поставяме достъпа в основата на нашата дейност и го разглеждаме като ключов елемент от нашия ангажимент към подобряване на ползите за пациентите.

Като обединяваме нашите знания в сферите диагностика и фармация, ние се утвърждаваме като ключов фактор в процеса на лечение на пациентите. Това съчетание ни дава възможността ефикасно да идентифицираме и адресираме предизвикателствата, които стоят на пътя към достъпа до иновативни здравни услуги на всеки етап - от международно до локално ниво.

Нашата цел е да подкрепяме усилията на правителствата за изграждане на здравни системи, които да са не само ефективни, но и устойчиви, особено в държави с ниски и средни доходи, където живее 80% от световното население.

Всяка страна представлява уникален случай със своите специфични предизвикателства в сферата на здравеопазването. Като си сътрудничим с участници от всички сфери на здравеопазването, ние се стремим да развиваме персонализирани решения за достъп до иновации. Тези решения целят да премахнат пречките и да осигурят бърз и устойчив достъп до здравни услуги за всеки, независимо от местоживеенето му.


Реф.номер: M-BG-00001410

Материалът е одобрен до 04.2025 год.

Научете повече

Foundation Medicine в България

Предоставената информация на този сайт има за цел единствено да информира и не трябва да се възприема като заместител на медицинска консултация от лекар или друг квалифициран здравен специалист. За диагностика или лечение на здравословни проблеми, потребителите следва винаги да търсят професионална медицинска помощ. Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.

За контактиРош по светаlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeНие от РошФармацевтични решенияКариериМедияИсторииПолитика за поверителностУсловия за ползванеПолитика за бисквитки