Ако желаете да направите запитване, да зададете въпрос или да ни информирате за нежелана реакция или за проблем, свързан с качеството на наше лекарство, моля - попълнете формуляра по-долу и го изпратете.

Рош България има правно задължение да събира и докладва потенциални нежелани събития на компетентните здравните органи. При изпълнението му, данните Ви ще бъдат обработвани добросъвестно и в съответствие със специфичното законодателство на ДПЛБ (Добрата Практика за Лекарствена Безопасност), както е описано в Декларацията за поверителност свързана с лекарствената безопасност. Вашите данни няма да бъдат използвани за други цели.

"Вашето съобщение беше изпратено! Благодарим Ви! Екипът на Рош България ще разгледа съобщението Ви. При необходимост, ще се свържем с Вас на посочения имейл.

Ако сте изпратили бизнес предложение, то ще бъде разгледано от съответните специалисти и при интерес, ще се свържем на посочените данни за контакт."

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни, в случай че решите да ги предоставите доброволно. Никаква част от Вашите лични данни няма да бъде предоставяна на трети страни, включително и за тяхна маркетингова употреба, освен ако Вие не ни дадете изрично разрешение за това. Повече може да прочетете на


- гореща телефонна линия на цената на един градски разговор

ул. „Рачо Петков Казанджията“ № 2
ж.к. София парк
1756 гр. София
Тел.

Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.