Нашата стратегия

Ние се фокусираме върху намирането на нови лекарства и диагностика, които помагат на пациентите да живеят по-дълго и по-добре, и които да развиват медицинската наука.

Ръководим се от нашата цел: правим сега това, от което пациентите ще се нуждаят утре. Нашата компания има близо 125-годишна история на осигуряване на напредък в областта на медицината и предлагане на нови лечения и диагностични средства на пациентите. Пациентът е и ще си остане в основата на това, което правим, той е причината да идваме на работа всеки ден.

Какво правим?

Нашият фокус

Нашият фокус е върху подходящите лечения за пациентите: осигуряване на най-подходящата терапия за правилната група хора в точното време. С нашето корпоративно съчетание от Фармацевтични продукти и Диагностика, ние сме уникално позиционирани да предоставяме персонализирано здравеопазване. Развиваме нашите вътрешнофирмени способности и изграждаме стратегически партньорства, готови за следващия етап в персонализираното здравеопазване: да комбинираме информацията от разнообразни източници на данни със сложни аналитични методи, за стимулиране на по-ефективни и ефикасни изследвания и възможност за взимането на по-добри решения за лечение на пациентите. Достъпът до продуктите ни също е съществена част от нашата стратегия. Нашите подробни планове за достъп са вградени в бизнеса на местно ниво.

Ние ще продължим да концентрираме енергията си изцяло върху лекарствата, отпускани с рецепта, и инвитро диагностика, вместо да диверсифицираме дейността си в други сектори като генерични и биоподобни лекарствени продукти, лекарства, отпускани без рецепта, и медицински изделия.

Нашият отличителен характер

В стремежа си към върхови постижения в науката нашият отличителен характер се основава на четири ключови елемента: изключително широко и задълбочено разбиране на молекулярната биология, безупречната интеграция на нашите фармацевтични и диагностични възможности, разнообразие от подходи за максимизиране на иновациите и дългосрочна ориентация.

Нашите резултати

Резултатите, към които се стремим, са да създаваме стойност за всички заинтересовани страни: да бъдем предпочитан партньор; да осигуряваме значителна медицинска полза за пациентите, лекарите и платците; да предлагаме отлично работно място за служителите; да оказваме устойчиво въздействие върху обществото; и да създаваме най-висока обща възвръщаемост на акционерния капитал за нашите инвеститори.

Как го постигаме?

Хората ни

В крайна сметка са необходими хора с почтеност, смелост и страст, за да се постигне нещо по-добро за пациентите. Хората ни с гордост могат да заявят: ние сме Рош. Приемаме многообразието от култури и хора в цялата Група. Нагласата ни е да приобщаваме и насърчаваме богатството на идеи и подходи, които носи то.

Как вземаме решения?

Нашите принципи и процеси за вземане на решения наблягат на прозрачния диалог, ясната отчетност и насърчават висока степен на овластяване.

Нашата структура

Структурата ни е създадена за иновации. Нашите автономни центрове за изследователска и развойна дейност и сътрудничеството ни с над 200 външни партньора насърчават разнообразието и гъвкавостта. Нашият глобален мащаб в географско отношение и обхват ни позволяват да доставяме бързо нашата диагностика и лекарства на хората, които се нуждаят от тях.

M-BG-00000520

Материалът е одобрен до 08.2022 г.

 

РОШ България ЕООД София 1618, ул. „Бяло поле“ №16, тел.: (02) 818 44 44, факс: (02) 859 11 99 Гореща линия: 0700 10 280 (денонощно за територията на цялата страна, на цената на един градски разговор).

Предоставената информация на този сайт има за цел единствено да информира и не трябва да се възприема като заместител на медицинска консултация от лекар или друг квалифициран здравен специалист. За диагностика или лечение на здравословни проблеми, потребителите следва винаги да търсят професионална медицинска помощ. Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.

За контактиРош по светаlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeНие от РошФармацевтични решенияКариериМедияИсторииПолитика за поверителностУсловия за ползванеПолитика за бисквитки