Медия

Галерия на Рош

съдържа богата гама изображения на нашите служители, лекарства и диагностични продукти.

Каним журналистите да използват галерията, за да визуализират собствените си материали.

Тези изображения се забранява да се използват за други цели, от агенции или да се предоставят на трети страни.

Нашата политика

Ние, екипът на Рош считаме, че дейностите в областта на комуникациите имат голямо влияние върху репутацията и нашите постижения в областта на медицината и фармацията.

Медиите са наш ключов партньор, като ни помагат в комуникацията с всички наши клиенти, каквито са пациентите, медицинските специалисти,в здравеопазването. Като канал за информиране на обществеността относно компанията и нашите продукти, медиите оказват ключово влияние върху това каква е репутацията ни сред нашите клиенти, пациенти, служители.

Изграждането на репутацията на Рош България е дейност, върху която приоритетно фокусираме нашите усилия. Единствено компании с ясна бизнес стратегия, отлични постижения и силни умения за комуникация имат добра репутация.

  • Да промотираме точен, последователен и позитивен имидж на Рош България и на нашите продукти;

  • Да информираме нашите партньори открито за новини и разработки във фармацевтичния бранш;

  • Да създаваме реалистични очаквания относно бъдещите ни постижения.

Научете повече

Разгледайте галерията на Рош

Предоставената информация на този сайт има за цел единствено да информира и не трябва да се възприема като заместител на медицинска консултация от лекар или друг квалифициран здравен специалист. За диагностика или лечение на здравословни проблеми, потребителите следва винаги да търсят професионална медицинска помощ. Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.

За контактиРош по светаlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeНие от РошФармацевтични решенияКариериМедияИсторииПолитика за поверителностУсловия за ползванеПолитика за бисквитки