Кодекс на бизнес поведение

Нашата цел, като водеща компания в областта на здравеопазването, е да създаваме, произвеждаме и разпространяваме иновативни висококачествени решения за посрещане на неудовлетворените медицински нужди.

Нашите лекарства и диагностични продукти и услуги се използват за превенция, диагностициране и лечение на заболяванията, като по този начин подобряват здравето и качеството на живот на хората.

Ние правим това, като осъзнаваме отговорността си и се съобразяваме с етичните принципи и задълженията си за устойчиво развитие, в съответствие с нуждите на отделните хора, обществото и околната среда.

Нашите задължения

  • В служба на пациентите и клиентите

  • Уважение към личността

  • Поемане на отговорност

  • Високи постижения

  • Обществото

  • Иновациите

  • Продължително усъвършенстване

Ние се стремим да отговаряме на високи стандарти на работа и корпоративна отговорност във всички свои дейности.

Свалете файл

Кодекса за поведение на Roche GroupКодекса за взаимодействие с доставчици на Рош

Научете повече

Предоставената информация на този сайт има за цел единствено да информира и не трябва да се възприема като заместител на медицинска консултация от лекар или друг квалифициран здравен специалист. За диагностика или лечение на здравословни проблеми, потребителите следва винаги да търсят професионална медицинска помощ. Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.

За контактиРош по светаlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeНие от РошФармацевтични решенияКариериМедияИсторииПолитика за поверителностУсловия за ползванеПолитика за бисквитки