Поради зачестили запитвания относно доставката и разпространението на лекарството CellCept, бихме искали да потвърдим, че към настоящия момент зареждаме дистрибуторите на едро с лекарството.

През месец май 2023 година, Рош България е уведомила здравните и регулаторни институции за евентуален бъдещ недостиг на медикамента CellCept от началото на месец юли.

Работим с всички заинтересовани страни, за да може достъпът до лекарството за българските пациенти да е непрекъснат.


Предоставената информация на този сайт има за цел единствено да информира и не трябва да се възприема като заместител на медицинска консултация от лекар или друг квалифициран здравен специалист. За диагностика или лечение на здравословни проблеми, потребителите следва винаги да търсят професионална медицинска помощ. Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.

За контактиРош по светаlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeНие от РошФармацевтични решенияКариериМедияИсторииПолитика за поверителностУсловия за ползванеПолитика за бисквитки