Информация за Madopar 200mg/50mg 100 таблетки

Във връзка със запитванията за вноса и наличността в търговската мрежа на лекарствения продукт Madopar 200mg/50mg 100 таблетки.

В началото на 2019 година, Рош България преразгледа решението си за спирането на лекарствения продукт Madopar 200mg/50mg 100 таблетки. Рош като отговорна биотехнологична компания, която поставя пациента в основата на своята дейност, реши да продължи вноса и продажбата на Madopar 200mg/50mg 100 таблетки.

За да осигури непрекъснат достъп на българските пациенти до лекарствения продукт, Рош България получи одобрение за спешен внос и дистрибутиране на количества от лекарствения продукт в чуждоезична опаковка. Внесените количества в чуждоезична опаковка /испанска/ са сериализирани и запечатани със специални стикери против фалшификация и снабдени с листовки на български език.

На 18-19 април 2019 год. Рош България е заредила дистрибуторската мрежа с количества от лекарствения продукт Madopar 200mg/50mg 100 таблетки.

Рош е компания-новатор в областите фармация и диагностика и като такава се фокусира върху развиването на науката за подобряване живота на хората в глобален мащаб. Комбинацията от експертиза в двете гореспоменати области прави Рош лидер в персонализираното здравеопазване – стратегия, която има за цел да намери правилното лечение за всеки пациент по най-добрия начин.

Рош е най-голямата биотехнологична компания в света с различни лекарства в онкологията, имунологията, инфекциозните заболявания, офталмологията и заболявания на централната нервна система. Също така, Рош е световен лидер и в инвитро диагностиката, тъканната диагностика на ракови заболявания и новатор в грижите за хора с диабет. Основана през 1896 година, Рош продължава да търси по-добри начини за превенция, диагностика и лечение на заболяванията и да има устойчив принос за обществото. Тридесет лекарства, открити от Рош, са включени в списъка на Световната здравна организация (СЗО) с лекарства, които имат изключителна важност, като сред тях присъстват животоспасяващи антибиотици, антималарици и онкологични лекарства. Рош е призната като лидер в устойчивото развитие на индустриите Фармация, Биотехнология § Природни науки вече 9 поредни години според Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Със седалище в Базел, Швейцария, групата Рош оперира в над 100 държави и има повече от 94 000 служители за 2018 година. През 2018 година, Рош инвестира 11 милиарда швейцарски франка в изследвания и развойна дейност и публикува данни за продажби в размер на 56,8 милиарда швейцарски франка. Дженентек /САЩ/, е изцяло собственост на групата Рош. Рош притежава основен дял в Шугай Фармасютикъл, Япония.

COM/2019/052-01

Предоставената информация на този сайт има за цел единствено да информира и не трябва да се възприема като заместител на медицинска консултация от лекар или друг квалифициран здравен специалист. За диагностика или лечение на здравословни проблеми, потребителите следва винаги да търсят професионална медицинска помощ. Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.

За контактиРош по светаlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeНие от РошФармацевтични решенияКариериМедияИсторииПолитика за поверителностУсловия за ползванеПолитика за бисквитки