Отговорник по спазване политиката на Рош България за отговорно и етично бизнес поведение

Отговорникът по спазване политиката на Рош България за отговорно и етично бизнес поведение прави необходимото корпоративните принципи на Рош да се спазват в цялата Roche Group и служи също така като лице за контакти за служители, клиенти и партньори по въпроси, отнасящи се до прилагането и спазването на принципите за етично бизнес поведение и спазване както на вътрешните правилаи норми на компанията, така и на регулациите според българското законодателство.

Служителите и други лица, които научат за случаи на нарушения на корпоративните принципи на Рош или нарушения на българското законодателство, могат и трябва да отнесат тези случаи на вниманието на своите мениджъри или да съобщят за тях на отговорника по спазване политиката на Рош България за отговорно и етично бизнес поведение.

Етичното поведение е в основата на дейността на Рош. За Рош България е от ключово значение всичките и служители да спазват законите, разпоредбите и корпоративните стандарти.

Има ситуации, когато тези вътрешни стандарти се пренебрегват, а когато това се случи е възможно да бъдат засегнати нашите клиенти, нашия бизнес и нашата репутация. Всеки един от нас е отговорен да избегне това и да защити Рош.

Мениджърският екип на Рош България трябва възможно най-бързо да узнае за проблемите със спазването на политиката за отговорно и етично бизнес поведение, за да може своевременно да предприеме мерки за разрешаването им. Мениджърският екип разчита на вас да съобщите, когато считате, че има проблем.

За да ви окуражи да направите това, Roche Group е въвела глобална уеб и телефонна услуга, чрез която можете да съобщавате за всички нарушения на комплайанса на български език, конфиденциално и анонимно, ако желаете това. Разбира се, личният разговор обикновено е най-добрият начин да обсъдите даден проблем.

Научете повече

Предоставената информация на този сайт има за цел единствено да информира и не трябва да се възприема като заместител на медицинска консултация от лекар или друг квалифициран здравен специалист. За диагностика или лечение на здравословни проблеми, потребителите следва винаги да търсят професионална медицинска помощ. Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.

За контактиРош по светаlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeНие от РошФармацевтични решенияКариериМедияИсторииПолитика за поверителностУсловия за ползванеПолитика за бисквитки