Ако желаете да направите запитване, да зададете въпрос или да ни информирате за нежелана реакция или за проблем, свързан с качеството на наше лекарство, моля - попълнете формуляра по-долу и го изпратете.

Изпращане на запитване

Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
 

Докладване на нежелана реакция на лекарствен продукт

Рош България има правно задължение да събира и докладва потенциални нежелани събития на компетентните здравните органи. При изпълнението му, данните Ви ще бъдат обработвани добросъвестно и в съответствие със специфичното законодателство на ДПЛБ (Добрата Практика за Лекарствена Безопасност), както е описано в Декларацията за поверителност свързана с лекарствената безопасност [линк: https://www.roche.com/privacy-notice-pv-mi.htm]. Вашите данни няма да бъдат използвани за други цели.

255 characters left

За бизнес предложение, моля, попълнете следващите полета.


Ние събираме и обработваме Вашите лични данни,  в случай че решите да ги предоставите доброволно. Никаква част от Вашите лични данни няма да бъде предоставяна на трети страни, включително и за тяхна маркетингова употреба, освен ако Вие не ни дадете изрично разрешение за това. Повече може да прочетете на Декларация за поверителност