Реф.номер COM/2016/008-01

81% от нашите служители се чувстват ангажирани към работата и Рош България

Ние вярваме, че всеки член на нашия екип може да остави следа и да се отличи. Ние наемаме изключителни хора, помагаме им да управляват своите кариери, оценяваме и възнаграждаваме добре свършената работа. Ние също така се стремим да осигурим на нашите служители мениджъри, които са добри лидери. Едновременно с това ние приемаме различията между хората, осигуряваме пълноценно приобщаване и изповядваме общите ценности на компанията (етичност, кураж и ентусиазъм).

Всичко това превръща Рош България в чудесно място за работа, където всяка личност се чувства оценена и уважавана, и може да развие целия си потенциал.

Нашите колеги са от съществено значение за нашата култура, ориентирана към иновации, и нашата цел да правим сега това, от което пациентите ще имат нужда по-късно.

Иновацията зависи от таланта, професионализма, енергията и всеотдайността на служителите от всички отдели и нива.

Нашите 3 ценности определят нашето поведение и като личности и като организация:

  • Етичност: ние сме открити, честни, етични и естествени.

  • Кураж: Ние имаме предприемачески дух и поемаме премерени рискове, разширяваме граници и опитваме нови хоризонти.

  • Ентусиазъм: Ние използваме енергията си, за да вдъхновим околните.

Ние в Рош България считаме, че ангажираните към работата и компанията колеги са най-важния фактор за достигане на изключителни постижения в бизнеса.

По тази причина ние наистина търсим активно какво кара нашите служители да се гордеят, че работят в Рош България. Знаем за много от тези причини: грижа за здравето; наличието на лидери, които се доверяват на екипа и се грижат за развитието на хората си; баланса работа-личен живот и други.

Ние отделяме време да потърсим мнението на колегите си и да измерим тяхната ангажираност. Това се прави регулярно чрез допитване и резултатите от него се използват за изграждане на още по-позитивна работна среда.

Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.