Рош България е чудесно място за работа

Реф.номер COM/2016/008-01

Ние привличаме хората, които са мотивирани и имат отлични умения за работа на съответната позиция и в конкретния екип. Непрекъснато търсим таланти отвън или от други офиси на компанията. Ние искаме да взимаме на работа колеги, които правят нещата по нов, по-ефикасен начин и постигат целите си, както и лидери, които ръководят екипи по начин, който се вписва в нашите ценности и лидерски ангажименти.

В своя екип, ние работим постоянно за професионалното и личностно развитие на колеги, които са подходящи за високи позиции в Рош – както в България и в офиси на Рош в други държави или в централата на компанията.

Рош България е място, където се учим всеки ден, надграждаме своята кариера и се отдаваме на своите силни страни. Ние искаме всеки колега да достигне своя потенциал и да се чувства ценен със своя принос към общите цели. Ние даваме възможност на всеки да се усъвършенства, чрез различни обучения и интересни форми за професионално развитие и обмяна на опит с други функции и подразделения на компанията.

Ние вярваме, че възможностите за кариерно израстване включват широка гама дейности, опит и роли, които водят до смислено израстване и овладяване на нови умения. Като компания, ние публикуваме за колегите си всички свободни работни позиции и ги насърчаваме да се развиват.

Нашите седем Лидерски ангажименти поставят ясни очаквания за всички лидери в Рош България. Независимо от сферата на работа или нивото, Рош очаква всеки лидер да демонстрира тези ангажименти ежедневно.

Това означава всеки да се стреми към следното:

  1. Искрено се интересувам от хората.

  2. Слушам внимателно, казвам истината и обяснявам защо.

  3. Давам правомощия и се доверявам на хората да вземат решения.

  4. Откривам и развивам потенциала в хората.

  5. Стремя се към отлични и изключителни резултати.

  6. Поставям приоритети и опростявам работата.

  7. Поздравявам хората за добре свършена работа.

В Рош България ние вярваме, че всеки сам ръководи кариерата си, в партньорство със своя мениджър. По тази причина очакваме от всеки колега да управлява така развитието си, че да достигне личните си цели; да търси открита обратна връзка за своето представяне и постижения; да създава и да осъществява личния си план за развитие.

Ролята на компанията в този процес е да осигурява подходящите адекватни ресурси за развитието на служителите си. Тези ресурси могат да бъдат най-различни дейности, опит или поемане на роля; това  насърчава ученето и разширява възможностите за развитие. Рош България разполага с много глобални и локални, вътрешни и независими средства, за да помага на тези колеги, които искат да се развиват.

Рош България е част от семейството на Рош по света. По тази причина международните и между-културни компетенции на нашите колеги стават особено важни. Опит, който може да се получи в резултат на краткосрочно или дългосрочно назначение в друг офис на компанията по света води до споделяне на различни перспективи, начини на мислене и решаване на различни предизвикателства. 

Ние оценяваме приноса на всеки служител към успехите ни. Рош България се стреми да създаде работна среда, в която всеки, независимо от индивидуалните си особености, може да допринесе за постигането на целите ни – разработване и предлагане на иновативни диагностични решения и животоспасяващи лекарства.

Разнообразието и приобщаването на всеки са сред най-важните ни приоритети. Ние искаме разнообразието да се изразява в нещо повече от видимите различия и да включва различно образование, професионални познания, личностен профил, начин на мислене и житейски опит.

Ние в Рош България активно подкрепяме и насърчаваме атмосфера, в която всеки се чувства свободен да изрази мнение. Само по този начин бихме могли да генерираме най-добрите идеи и да разработим истински иновативни решения.

Научете повече

Какво е да работиш в Рош

Още истории

Вижте всички истории

Предоставената информация на този сайт има за цел единствено да информира и не трябва да се възприема като заместител на медицинска консултация от лекар или друг квалифициран здравен специалист. За диагностика или лечение на здравословни проблеми, потребителите следва винаги да търсят професионална медицинска помощ. Съдържанието на страниците на Рош България ЕООД е обект на авторско право на компанията. Каквито и да било права, които не са изрично предоставени, са запазени. Всяко възпроизвеждане, прехвърляне, разпространяване или запаметяване на част или на цялото съдържание, освен за лични цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на Рош България ЕООД.

За контактиРош по светаlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeНие от РошФармацевтични решенияКариериМедияИсторииПолитика за поверителностУсловия за ползванеПолитика за бисквитки