Инфекциозни заболявания

 

Инфекциозните заболявания, причинени от вирусни или бактериални патогени, са основна причина за смъртност и заболеваемост в световен мащаб и създават постоянно нарастваща медицинска потребност. Ние се фокусираме върху откриването, изследването и разработването на нови противоинфекциозни средства, насочени както към патогена, така и към имунната защита на гостоприемника. При това надграждаме върху една водеща в индустрията технологична платформа и върху богатото наследство от научни изследвания в тази област, които създадоха някои изключителни терапевтични средства при хепатит В, грип и мултирезистентни бактериални инфекции.

 

Какви възможности за партньорство търсим:

 

  • Хепатит B
  • Респираторни вируси
  • Мултирезистентни, грам-отрицателни бактериални инфекции

 

 

Примерни партньорства:

  • Дицерна (Dicerna) – споразумение за сътрудничество в областта на научните изследвания и за лицензия за разработване на терапии siRNA за лечение на хронични инфекции с вируса на хепатит В (HBV)

Вирусът на хепатит В – малкият голям враг

Повече за Хемофилия А:

Още

Клинични проучвания

Още

Обучение на пациентите

Още

Съобщете за нежелани реакции!

Още

 

M-BG-00000362

Материалът е одобрен до 03.2022 г.


РОШ България ЕООД София 1618, ул. „Бяло поле“ №16, тел.: (02) 818 44 44, факс: (02) 859 11 99 Гореща линия: 0700 10 280 (денонощно за територията на цялата страна, на цената на един градски разговор).